God Jul

Hej!

Idag ar det julafton, det kanns inte har, det kanns som sommar sa det blir bara fel. Idag ar vi pa Phi Phi, det ar jattefint har, idag har det varit helt extremt varmt, man kunde ligga och sola i max tio minuter sedan var man tvungen att ga och bada, maste ha varit 40 grader eller mer i solen. Nu ar klockan 19:20 har och det ar fortfarande valdigt varmt, sakert over 30 grader.

Vi bor pa ett typ hostel, vi har ett dubbelrum med toalett och dusch, det ar valdigt enkelt och inte direkt toppfracht, men for 125 kr per person duger det alldeles utmarkt. Vi har en open ticket tillbaka till Phuket sa vi far se hur lange vi stannar har, men antagligen imorgon ocksa, sa aker vi tillbaka pa sondag. Det ar mycket finare har pa Phi Phi an i Phuket, det finns inga bilar pa on sa det ar valdigt lugnt. Men det finns valdigt manga restauranger, barer och stand, men allt ar anda mycket lugnare an i Phuket.

Imorgon ska vi ta en longtail bat till den andra Phi Phi on, till antingen Maya Bay eller Monkey Beach, ska tydligen vara annu finare dar.

Ikvall sa skall vi ga och ata och efter det ska vi ga till en svensk bar har, de ska ha nagon typ av christmas party.

Kanns lite konstigt att inte vara och fira jul hemma, men det kanns anda inte sa jattekonstigt for vi har ju redan firat jul iar, sa nu ar det mer, va ar det julafton igen? Haha

Hoppas att ni har en fantastisk julafton darhemma, nu ska vi ga och ata.

Hej hopp


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0