Tillbaka på jobbet

Ja då var ännu en helg över, tiden går verkligen snabbt nu. Den här veckan som kommer ska jag jobba idag och imorgon, sedan är det oklart om jag ska jobba mer. Ska vara ledig april, maj och juni. Beror lite på om jag får ett sommarjobb eller inte, åh vad jag ser fram emot att vara ledig!
Jag hoppas nästan att jag inte behöver jobba hela mars ut, men vi får väl se hur det blir med det. :)
Mottagningen där jag jobbar ska nämligen stänga, det visste jag när jag tog jobbet i augusti, så allt är enligt planerna för er som undrar.
Till helgen ska jag skriva högskoleprovet, gahh, jag måste plugga nu! Min häst ska även iväg och tävla hoppning, inte med mig utan med en annan ryttare, spännande, jag hoppas att det går bra.
Till helgen ska pojkvännens kompis ha inflyttningsfest också, så det blr väl att vi ska dit en sväng. Känns som att det blir en hektisk helg, men det blir nog roligt.
Veckan därpå är det återigen mycket som händer, jag fyller år på torsdagen, den 2e april alltså, då blir det till att fira lite med familjen, på kvällen ska jag med mamma till valand där en konsultfirma har hyrt hela stället, kul. På fredagen är det kalas för släkt, vänner till familjen och grannarna. På lördagen blir det middag för mina vänner, mycket firande detta året, haha.
Ute är det varmt och soligt, helt underbart, äntligen har våren kommit, jag hoppas innerligt att det håller i sig.

Trevlig dag!

Konsten att lukta museum

Ibland kommer det in äldre par på mitt jobb, och helt plötsligt så luktar det museum. Hur kan det komma sig att dessa människor luktar som ett museum? Ganska fascinerande faktiskt, och den här lukten får mig att tänka på när jag var liten och gick på Naturhistoriska museumet, det är exakt samma doft.
Det måste väl bero på att dessa personer bor i ett gammalt hus med äldre möbler, och att den doften sätter sig i kläderna sen? För det kan ju knappast vara så att deras kroppar har blivit så gamla att dem utsöndrar den doften, haha.
Ja här får jag minsann uppleva dem mest konstiga dofterna, det är en salig blandning, här kommer en lista med värsta/ Konsigaste dofterna. Jag börjar med det värsta.

* Parfymbomber, det är en så stark parfym att mina ögon tåras, i munnen smakar det parfym, man får huvudvärk, och doften försvinner inte på några timmar, trots vädring!

* Svettdofter, då menar jag riktigt STARKA dofter, som luktar så att det sticker i näsan, ush.

* Storrökare, luktar som om att ett helt askfat har vandrat in.

* Matdofter, luktar som att Mc Donalds kök har kommit.

* Museum doften, den är inte äcklig, bara konstig.

Ja det var några dofter man får känna på.

Så ett hett tips till alla därute, duscha så att alla slipper känna er svettdoft, spruta därefter INTE ner er med starkt doftande parfym, rulla er inte i maten, rök inte 15 paket cigaretter utan att duscha och byta kläder innan ni beger er ut på offentlig plats.



Sussie och jag. Sommar ♥

En gammal bild



Hittade en gammal bild på mig och min ponny som jag hade då.

Tisdags kväll

Ska snart hoppa in i duschen för att sedan gå och lägga mig, är så fruktansvärt trött idag, ska bli skönt att lägga sig i tid för en gångs skull.
Kom hem från stallet för en liten stund sedan, min häst skötte sig fint idag, hon har faktiskt blivit lite smalare nu.
Imorgon är det jobbet som gäller hela dagen, blir garanterat mycket att göra, det såg fullbokat ut i listan över patienter. Hoppas att det är fint väder så att jag kan gå en sväng på stan under lunchen, gjorde det idag och det ger mig verkligen nya krafter, kanske inte lika bra för plånboken eftersom jag alltid brukar hitta något fint på stan, men desto bättre för garderoben, eller inte det heller, mina garderober är så fulla av kläder att hyllorna ramlar ner hela tiden, haha.

Trevlig kväll
 

Ingenting att göra

Just nu är jag på jobbet, det finns nada att göra. Sitter och lyssnar på Nrjs webbradio, efter lunch idag var det tydligen nerdraget till endast 1 lab på jobbet, vilket betyder att jag som sitter i receptionen knappt får någonting att göra, egentligen brukar sköterskorna ta emot patienterna själva då, men dem ville ha kvar mig ändå, och jag får betalt för att sitta och göra ingenting, ska väl inte klaga.
Högskoleprovet börjar torna upp sig som ett hotfullt moln, nu är det inte långt kvar. Så anledningen till att jag pluggar är för att jag ska göra högskoleprovet.
Jag har inte så stora förhoppningar om ett bra resultat, men det känns som att det är bra att göra provet ändå.
Tanken är att jag ska söka in till Juristlinjen till hösten, måste bara plugga upp två betyg nu till våren, det är ju ganska höga antagningspoäng, tyvärr.

Idag har vi vädret på vår sida i Göteborg, det är soligt, och jag har lagt undan vinterjackan. Känns riktigt skönt, våren är äntligen på väg!

Ikväll har jag inga speciella planer, pratade med pojkvännen igår, han skulle kolla på något band som spelade, känner mig inte så lockad av det med tanke på att jag ska upp tidigt och jobba. Men för er som är lediga imorgon så kanske det vore något. Det är Karlssons Garage i Göteborg som ska ha det ikväll, ligger längs linnegatan. Det kan verkligen rekommenderas då det är en mysig bar/pub.

Själv ska jag nog hänga lite i stallet för ovanlighetens skull, not. haha. Idag blir det ett longeringspass för hästen. För er som inte vet vad det är, så är det när man jobbar hästen på en volt runt sig, man rider alltså inte. Man brukar ha olika inspänningar på hästen för att få den att arbeta rätt, trots att ingen sitter på.
Själv använder jag något som heter Pessoa system, det är riktigt bra, sitter som en slags sele på hästen och får den att arbeta på ett väldigt bra sätt. Min häst har blivit fantastiskt mycket finare att rida sedan jag började med detta.

Trevlig dag!


Här har vi en pessoasele. Jag spänner den inte på detta sättet, men den kan spännas på olika sätt beroende på vilka muskler man vill att hästen ska använda.

Tillbaka i vardagen

Ja, nu sitter jag återigen här på jobbet, hur kan helgen gå så otroligt snabbt? Har precis ätit lunch, det fanns pizza kvar sedan personalfesten i fredags, även fruktsoda, chips, nötter och godis, så det blev en ganska onyttig lunch, mammas kötbullar och potatismos får vänta tills imorgon.
Efter jobbet idag ska jag till stallet, blir ett ordentligt dressyrpass idag.
Tänk att det redan är 16 mars idag, det känns som att det inte alls var längesedan som det var nyårsafton, tiden bara flyger iväg, jag längtar verkligen till sommaren, men nu är det faktiskt inte jättelångt kvar.


Jag vill vara brun igen!


Sol

Idag är det sol ute, helt underbart. Idag ska jag till stallet och sedan ska jag plugga. Har anmält mig till högskoleprovet, så nu gäller det att plugga lite. Tror inte att det kommer gå bra på provet, men man måste ju försöka.









Bilder från en promenad.

Äntligen Fredag

Ja äntligen är det fredag igen, känns otroligt skönt. Den här veckan har gått väldigt fort, känns som att det var helg igår.
På fredagar slutar jag redan kl 13:00, så idag efter jobbet ska jag möta upp Sussie för att kolla runt på stan och ta en fika.
Ska till stallet senare på eftermiddagen och ta hand om min häst, eftersom att det ligger massa snö ute kommer jag nog inte att kunna träna, typiskt eftersom att jag ska tävla imorgon.
Ikväll har jag inga planer, jag vill nog helst vara hemma, men pojkvännen vill ut en sväng och ta en öl. Jag tycker att det är bättre att ta det på lördag kväll. Vill vara pigg till tävlingen, jag startar visserligen inte förren kl halv 4, men ändå.
Måste knoppa och göra hästen fin imorgon, skönt att slippa göra det ikväll.
Ska se till att få lite bilder från tävlingen så att ni får se.

Trevlig dag!

Lite från Uppsala

Resan till Uppsala gick alldeles utmärkt. Jag körde på ganska fort (olagligt fort ) men det var fina vägar och bra sikt. Det enda otäcka som hände på resan upp var att en bil som körde på motsatt körbana skulle köra om en lastbil, varpå han bara gasar på och "hoppas" att det inte ska ligga några bilar som är på väg åt andra hållet, men där ligger det massor av bilar, helt plötsligt ser jag en bil på väg mot mig i en fruktansvärd fart, jag kastar ratten åt höger, den andra bilen susar förbi mig med en millimeter till godo från min backspegel, vi hade verkligen tur, att frontalkrocka slutar aldrig bra.
På hemvägen hamnade vi i snöstorm, så vi kom inte hem förren klockan 4 på måndags morgonen.
 Uppsala är definitivt en trvlig stad, men jag hade inte velat bo där, det känns att det är mindre än Göteborg. Jag gillar storstäder!
Vi hade väldigt trevligt hela helgen, åt mat, chips, kollade på film, gick ut och en del annat roligt. Det bästa av allt var att det gick att få pizzan hemkörd, kostade bara 10kr mer, toppen!

Här kommer lite bilder.



Helge ville åka med.



Sussie och jag vid en vägpaus. Här är vi vid en klosterruin.



Maja och Jonas hade snöbollskrig.



Min bil, väldigt smutsig efter resan.



Jag på Mc Donalds



Sussie och Maja

Nu får det räcka med bilder för denna gången, lägger kanske upp fler sen.

Det var en rolig resa, nästa gång bär det av till Helsingborg och Köpenhamn.

Trevlig kväll!

Mina vårkänslor är borta

Dagen som började så bra med solsken och klarblå himmel har nu bytts ut mot mörker och snö. Hur kunde detta hända? Jag tog vårskorna på mig till jobbet idag, gahh, så typiskt.
Ikväll ska jag förhoppningsvis träna med min häst, men det beror ju på hur mycket snö det har hunnit bli i paddocken.
Köpte ett nytt armband igår, kanske visar en bild senare. Ska kila in i en affär och prova ett linne jag såg igår också.

Ha en bra eftermiddag!


Vårkänslor

Idag skiner solen ute, det är verkligen helt underbart, vilka vårkänslor det ger! Äntligen är våren på väg. 
Det är fortfarande väldigt kallt ute, men framåt dagen brukar solen värma upp och det blir ganska behagligt. Tänk bara när man kan lägga undan den tjocka vinterjackan och ha skinnjacka istället, längtar!



Och sitta på en uteservering i värmen, vill, vill.

Ha en trevlig vårdag!


Hultsfredsfestivalen

Nu har vi äntligen kommit fram till Hultsfred. Vi tog Festivalbussen hit från Göteborg Central kl 10:00 imorse, och vilken stämmning, redan i hallen hemma stod jag och mina tre vänner och hoppade till Takidas Curly Sue. Vilken känsla att lyssna på låten och veta att snart ska jag få se dem uppträda live. Min kompis Jonas och min bror Mikael såg dem uppträda live förra året på Hultsfred, förstår ni att jag var avundsjuk? Jag fullkomligt älskar Takida!

Väl på Göteborg central gick vi till hållplatsen där bussen skulle avgå, hela hållplatsen var full med folk som skulle med bussarna, det satt människor med packning överallt, det var tält, sovsäckar, bagar, ja allt.
Trots att klockan knappt var halv tio på förmiddagen värmde solen redan, känslan av att känna solen i ryggen och veta att man är på väg någonstans för att lyssna på så mycket bra musik är verkligen helt underbar, det måste upplevas.
Väl på bussen var stämmningen hög och alla var förväntansfulla, det sjöngs sånger och alla pratade med alla. Det som verkligen facinerade mig var att så många olika typer av människor kunde ha så roligt tillsammans, bara för att man har ett gemensamt mål och intresse.

Timmarna på bussen gick otroligt snabbt, väl framme möttes vi av riktig högsommarvärme, bärandes på all packning begav vi oss mot området, väl framme fick vi våra festivalarmand, jag ska nog aldrig ta av mitt!
Känslan som infann sig när vi gick genom området för att hitta en tätplats är ganska obeskrivlig, runt om oss satt det folk i solstolar utanför sina tält och lyssnade på musik och skrattade, det var en gigantisk äng med torrt gräs som solen hade färgat gult.

Vi lyckades hitta en plätt någonstans i mitten av området och slog upp våra tält där, våra tältgrannar hälsade oss välkommna och bjöd in oss till att sitta med dem och lyssna på musik. Vilken gemenskap!
När det väl var dags för spelningarna att börja var vi laddade, vi begav oss på mycket gott humör till området där spelngarna hålls, det fanns flera olika scener där band spelade, vi hade spetsat in oss på att kolla på The Killers, och jösses vad vi skrek och hoppade, man riktigt kände hur hela luften vibbrerade. Det är nästan en obegriplig känsla att stå där i ett hav av människor som bara står och sjunger med i musiken, skriker och hoppar, och längst fram står ett band och spelar. Det är en häftig känsla som jag tycker att alla borde få uppleva.

När det väl var dags för Takida att spela stod jag och hoppade upp och ner, vilket lyckorus som spred sig i kroppen, det var verkligen en fantastisk känsla, den natten gick jag och la mig med ett stort leende på läpparna.
Nu är det söndag här och jag sitter i min solstol utanför tältet och njuter av dem sista timmarna innan det är dags att ta bussen hem igen, över ängen här kan jag se ett myller av människor som håller på att packa ihop sina saker. Jag kan bara sumera de här dagarna med ett ord, och det är, - Lycka! 









Takida



Tävling

Jag har hittat en tävling på internet som jag ska vara med i. Man har chans att vinna biljetter till Hultsfredsfestivalen, det är någonting som jag hede velat vinna! För att vara med att tävla ska man på sin blogg skriva ett inlägg som om man vore på Hultsfred just nu. Så det kommer jag att göra i nästa inlägg jag skriver.
Tävlar gör ni på kenzas.se


Hemma igen

Ja då var vi hemma igen, kom igår morse, klockan fyra på morgonen närmare bestämt. Detta pga. snöstorm, halka och dimma. Det tog helt förfärligt lång tid att köra i det vädret, såg kanske tre meter framför bilen.
Men vi kom hem välbehållna, och det är ju huvudsaken.
Sitter på jobbet nu, känner mig trött och frusen, den här förkylningen verkar aldrig vilja släppa taget.

Ska lägga upp bilder från Uppsala senare ikväll.

Trevlig dag!


Uppsala

Ja nu är vi i Uppsala. Känns alltid roligt att komma iväg någon annanstans. Resan upp gick bra, har aldrig kört så långt innan, så nu är jag en erfarenhet rikare.
Återkommer med bilder och utförligare beskrivning om allt som händer här på söndag eller måndag när jag är tillbaka i Göteborg igen.

Trevlig Lördagskväll på er!

Stiletto Run 2009



Vem springer snabbast på höga klackar? Ja det finns alltså en tävling som går ut på att springa 100m i högklackat med chans att vinna 100 000kr i shopping.

Så här anmäler du dig:

Vill du bli en av de lyckliga som får vara med och tävla om 100 000 kr att shoppa för? Skicka ett mejl till [email protected]. Ange ditt namn, adress, personnummer, telefonnummer och en motivering till varför just du ska få vara med och tävla (max 50 ord). Ange den stad du vill springa i i ämnesraden.
GLAMOURs redaktion utser ca 150 lyckliga kvinnor som får vara med och springa i varje stad. Alla deltagare meddelas i god tid före turnén.
 
Alla tävlar på egen risk och eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Och här är reglerna:

· Du måste vara minst 18 år och kvinna.


· Skorna du springer i måste ha minst 7 centimeter höga och max 1,5 centimeter breda klackar. Inga kilklackar är tillåtna!


· Du får inte vara eller ha varit löpare på elitnivå.


• Du får inte ställa upp i GLAMOUR Stiletto Run om du har vunnit tävlingen tidigare.


Här är turne schemat

Lund, 21-23 maj, kvaltävlingar
Göteborg, 26 maj, kvaltävlingar
Uppsala, 28-30 maj, kvaltävlingar
Västerås, 2 juni, kvaltävlingar
Linköping, 4-6 juni, kvaltävlingar
Norrköping, 9 juni, kvaltävlingar
Stockholm, 13 juni, kval och FINAL


Ja vad ska man säga, det finns verkligen tävlingar till allt! Någon som är sugen på att ställa upp?
Själv känner jag att ett race på 7 centimeter höga klackar kanske inte riktigt är min grej. Visst har man kutat i höga klackar till bussen, men då är det ju inte på blodigt allvar, haha.

Ett gott skratt

Jag har hittat en rolig hemsida, Mikael (min bror) föll offer för detta experiment. Och jösses vad jag har skrattat, kolla in honom! Kan ta lite tid att ladda upp, men det är det värt:)


http://www.milfyourself.com/index.html?video=NzE0Mjk=

Här har vi honom i annan utstyrsel

http://www.milfyourself.com/index.html?video=NzE0Mzk=

Och här har vi den sista

http://www.milfyourself.com/index.html?video=NzE0NDI=

Visst är det roligt? Testa själva!


Idag bär det av till Uppsala

Ja idag är det dags för att åka till Uppsala, jag hoppas att jag har fått med alla viktiga saker nu. Sitter på jobbet nu, trött som en jag vet inte vad, blev endast några få timmars sömn inatt, två kanske? Hände på tok för mycket igår för att jag skulle kunna känna mig lugn.
Klockan två lämnar vi Göteborg, det är bil som gäller, och det kommer att spelas hög musik för att alla ska hålla sig vakna.
Vi ska stanna och äta middag på vägen upp, kanske blir Donken, eller en skum pizzeria i någon byhåla. Jag kommer att uppdatera er, och självklart kommer det att fotas en hel del.

Trevlig fredag!

Tillbaka på jobbet igen

Ja då var man tillbaka på jobbet igen, det är som att min näsa protesterar så fort jag kommer hit, för nu rinner det hur mycket som helst i min näsa, måste snyta mig stupikvarten, attans. Fast egentligen vet jag inte om jag är mer snuvig på jobbet eller om det kanske är psykologiskt, ja menar att hemma tänker jag inte så mycket på att näsan rinner och att jag måste snyta mig, men när jag är på jobbet känns det väldigt jobbigt att vara snuvig och snyta sig hela tiden, det skulle faktiskt mycket väl kunna vara så. Jobbigt är det ialafall.

Någon som vet vad det är för väder ute? Jag har faktiskt ingen som helst aning eftersom att det inte finns några fönster där jag sitter, ganska tråkigt faktiskt, som tur är har det ju blivit ljusare om dagarna nu, så nu får jag se lite ljus när jag kör till jobbet, och lite ljus när jag åker hem från jobbet. Under vintern fick jag knappt se något ljus alls, förutom när det var rast. Sjukhusmiljöer är tråkiga.

Jag börjar känna mig smått stressad inför resan, packade lite igår, försökte ta med mig så lite som möjligt, men nu börjar jag redan känna att jag måste ha med mig mer kläder ändå. Får nog ta och skärpa mig lite, jag ska faktiskt bara vara borta två dagar!
Har ialafall en del kvar att packa ändå, men det är inte så lätt att packa ner smink, schampoo, balsam osv. än, det måste jag ju ha idag, och en del även på fredag morgon, gah, nu är jag riktigt stressad, hur tusan ska jag hinna?

Måste städa bilen idag också, och packa den, det finns ju inte en chans i världen att jag har tid att göra någonting imorgon bitti innan jobbet, så allt måste vara klart ikväll.

Förutom allt detta har jag även stallet idag, helt själv, och jag måste motionera min häst, som haft vintervila en månad, på köpet fick hon en stor och präktig mage, den ska bort omgående, därför ligger hon just nu i hård träning, och hur mycket jag än vill kan hon därför inte vila idag.

Måste jag nämna att jag slutar vid halv fem, och inte kommer att kunna börja med något av allt på min lista förren vid halv sex tidigast!

Trevlig dag!





Här har vi bilder på mig och hästen

Dags att bänka sig vid TVn

Ja nu hade jag tänkt att gå ner och bänka mig framför TVn, har ingen aning om det kommer något bra idag, men det lär jag märka. Ska kanske trycka i mig lite glass också, haha, kommer att svälla upp, helt livsfarligt med massa glass i frysen, går ju och smaskar glass hela dagarna:)
Har städat här hemma lite grann, så nu är det tipp topp igen.

Imorgon ska jag till jobbet, känner mig betydligt bättre idag även om jag inte är helt frisk än, men jag kan faktist säga m nu utan att det låter som b, det ni!

Tänkte visa mitt fina halsband som jag har fått av min unerbara mamma



Visst är det fint?

Hoppas ni har en trevlig kväll!

Lite sol

Ser man på det har spruckit upp lite grann ute, solen har synts till lite, helt underbart! Det går alltså åt rätt håll, äntligen, hoppas bara att det håller i sig. Hade varit riktigt härligt om det blev fint väder till helgen när vi ska till Uppsala.
Nu har jag varit i stallet och longerat hästen, det blev ett ordentligt pass för henne, åkte och solade efter det och nu är jag hemma igen. Börjar kurra lite i magen så jag funderar på att äta middag om någon timme, ska steka hamburgare, gott!
Hade tänkt att börja packa nu inför resan till Uppsala, vad ska jag ha med mig? Jag brukar alltid lyckas att packa med mig halva garderoben även om jag bara ska vara borta över en helg, kan ju aldrig veta vad jag vill ha på mig när jag är borta, det vore ju synd att lämna kvar något hemma och ångra mig jättemycket när jag väl är framme att jag inte tog med det. Så bäst att packa med mycket ifallatt, haha. Så typiskt mig.



En bild på mig från när jag va i Köpenhamn över dagen, notera bagen, jag var bara borta över dan och ändå släpar jag med mig denna trunk, fylld med saker som jag kanske skulle komma att behöva, totalt onödigt eftersom jag aldrig använde någonting i den.

En ny dag

Ja då var det en ny dag igen, min monserförkylning har börjat släppa taget och jag känner mig betydligt bättre idag. Det regnar inte ute heller och jag kan höra fåglarna kvittra, nu saknas bara solen!
Idag ska jag nog ta en sväng ner till solariet så att jag inte ser ut som ett spöke, ska till stallet och fixa hos min häst, ut och gå med vovven och lite andra småsaker. Dags att sätta igång, först på schemat får bli frukost!

Trevlig förmiddag

Läggdags

Nu är det dags för mig att släcka lampan och sova, förhoppningsvis så är jag friskare imorgon när jag vaknar, en god natts sömn kan göra under!
Min söta katt har redan kurat ihop sig till en boll här i sängen och sover tungt, det ser så mysigt ut, rogivande på något sätt.

Godnatt!

Middagsdags

Nu är det dags för middag, jag känner det inte på lukten, för mitt luktsinne har klappat ihop totalt, däremot hör jag hur köttet steks i stekpannan, det riktigt fräser och spottar. Lövbiff står på menyn idag, ska bli gott, kurrar lite i magen faktiskt.

Förövrigt verkar det inte som att våren är på väg än, tack för tipset med granbarren Jonas, jag ska kanske prova det, är dock lite misstänksam, men funkar det för björnar så kanske det funkar för mig. Hade suttit väldigt fint att vakna upp lagom tills vårsolen skiner in genom mitt fönster.

Har spelat in Bygglov så ska bänka mig framför TVn nu (igen) och glo med lite glass, mmm. Det är verkligen gott med glass. Jag och min bror hörde nämligen glassbilen igår och rusade ner till vägen, det blev den största påsen med glass dem hade, hela 250 glassar eller något sådant var det!? Så nu är frysen full av glass, därav glassfrossan dem senaste dagarna!

Ha en trevlig kväll!



En gammal lada





Här va lite bilder från en promenad i Januari.

Helge vill ha uppmärksamhet

Här kan ni se hur Helge gör när jag umgås för mycket med datorn istället för att gosa med honom.





Ser han inte hemskt nöjd ut?

Godmorgon

Är hemma från jobbet idag, är så trött på att vara förkyld, har verkligen åkt på en monsterförkylning nu, typiskt..
Ska gå upp nu och göra en god frukost, åh vad jag blev sugen på blåbärsspoppa men det har vi nog inte hemma, ska ligga i soffan framför TVn och äta min frukost, ganska mysigt ändå.
Jag har ingen aning om vad det är för väder utanför fönstret, har inte orkat gå upp och dra undan gardinerna än, haha. Så det blir väl en spännande överraskning.
Nu vill min katt ha uppmärksamhet, han försöker alltså att lägga sig på tangentbordet för att jag verkligen ska se honom, han är lite hopplös ibland, men jag får väl klia lite på honom nu.

Ha en fin dag!


Var är våren

Jag hade verkligen hoppats att mars skulle föra med sig våren till Göteborg, men det ser dystert ut på den fronten. Utanför mitt fönster ligger återigen ett lager med snö och det bådar inte gott inför morgondagen. Eftersom att snön under eftermiddagen smält kommer det efter nattens minusgrader förmodligen vara isgata ute imorgon, alltså bäst att hålla sig inomhus. Så då kanske det inte gör så mycket ändå att jag ligger hemma sjuk, slipper den förbannade isen då. Hade det inte varit smart om man kunde gå i ide under vinterhalvåret istället, jag tycker inte det verkar som en dum ide. Här kommer lite bilder från december, vilket man inte kan tro för detta liknar snarare mars än tvärtom!




Bild tagen på vattenytan





Vår underbara hund.

Godnatt!

En vanlig dag på jobbet

Måndag igen, känns som att helgen rusar iväg och sedan är det dags för ny vecka igen. Varför är det aldrig tvärt om? Sitter som sagt på jobbet nu och försöker få lite vettiga saker gjorda, det går väl sådär, känner mig lite halvkrasslig och tom på inspiration.
På mitt jobb får man höra dem mest konstiga sakerna, ibland undrar jag verkligen om vissa människor spelar extra dumma. 
Den här veckan har jag inte så mycket inbokat mer än att jobba, på fredag bär det däremot av till Uppsala där vi ska hälsa på Frieda som läser till veterinär där.
Kommer att uppdatera er om vad som finns att göra där, och kanske även lite sevärdheter på väg upp till Uppsla.

Ha en bra dag!

En ny blogg

Nu har jag startat en blogg, kommer att lägga upp bilder och skriva om lite allt möjligt som händer här i världen och i min egen vardag. Hoppas att ni följer med mig!


RSS 2.0