Helt okej

Ja vädret utanför är helt okej, varvas med sol och moln. Sitter just nu och funderar på vad jag ska ha på mig till skolan. Dessa bekymmer. Kommer att stå i en halvtimme och rota igenom garderoben, i-lands problem.
Känner även att jag behöver shoppa nya kläder, finns det något bättre än att fylla upp garderoben med nya fina kläder?
Har kommit in på Juristutbildningen också, blev antagen i Örebro, vilket var lite trist, ville hemskt gärna komma in i Göteborg, men förhoppningsvis går det att byta över efter ett år.
Nu får jag sätta fart så att jag hinner fixa mig innan jag ska iväg till skolan. Öresundstågen är jag stammis på numera, hehe.

Trevlig dag!



Gammal bild på mig och min bror


Ganska kasst väder

Ja vädret är väl inte direkt något att hurra för, men efter regn kommer solsken sägs det, jag vet inte om jag ska tro på den klyshan. I vilket fall har dagen spenderats med en del plugg, och soffhäng. Det är inte direkt så att utomhusaktiviteter är speciellt lockande. Ikväll vet jag inte riktigt vad som ska hittas på, tanken var att hänga lite i stan men min kära vän var tvungen att åka hem till Brännö, så det är väl kanske där jag hamnar, you never know!
Blev inget Halmstad för mig idag, mitt månadskort har gått ut, så jag skaffar ett nytt på måndag istället. Halmstad är förövrigt en underbar sommarstad, att ligga på Tylösand hela dagen och sola, bege sig till after beachen, lyssna på live band, hem och göra iordning sig, äta gott, för att sedan gå ut och dricka gott på kvällen. Det är sommar.
Här kommer lite bilder från Halmstad.



Jag och hjärtat



Jag och Frieda



Skobild, Min ena sko syns iaf, och båda Friedas.





Utlandskänsla




Hjärtat jobbar



Härligt

Det får räcka för idag, trevlig kväll!

Dålig uppdatering

Ja det kan man lungt säga. Ber så mycket om ursäkt och säger återigen att det ska bli förbättring. Studenttiderna är nu över, tack och lov. Jag blev ganska så trött på alla studentfester och mottagningar, och så mycket mat man åt hela tiden. Vad hände med beach 09? Suck.
Pluggar numera i Halmstad, Jöken, det är en sommarkurs som är på kvällstid. Riktigt rolig faktiskt.
Ska slänga upp lite bilder från lite studenttider.



Mycket osmickrande bild på Jonas insåg jag nu. Men det är ju inte vatten dem dricker.



Sussie



Maja och jag.



Jag och Jonas



Maja visar sin bästa sida



Min bror



Limmon

Nog för ikväll, mer kommer!

RSS 2.0