I Thailand

Hej!

Nu ar vi antligen i Thailand, det ar helt underbart har, vi har ungefar 30 grader varmt, det ar palmer och fint vatten. Idag har vi vartit vid havet och vid poolen, jag har fatt riktigt mycket farg, Nicklas har inte fatt sa mycket farg an, men vi har ju 2 veckor pa oss att battra pa brannan.

Nicklas har kopt en snygg solhatt, till badbyxor passar den jattebra, men han ser ut som en cowboy i den i vanliga klader haha. Nu ikvall har vi varit ute och atit en god middag med friterade bananer till efterratt, det var valdigt gott.

Imorgon ska vi ga upp tidigt for att ta en longtail bat till freedom beach, man kommer bara dit med bat och det ska tydligen vara valdigt vackert dar.

Vi har inte markt av tidsskillnaden vilket var valdigt skont, vi trodde att man skulle bli jetlaggade men det slapp vi. Och peppar peppar ta i tra sa har vi inte blivit magsjuka heller :)

Hoppas att ni har det bra hemma i sverige i kylan, vi ska sola och bada for er med :) Nu ska vi ga och lagga oss sa att vi ar utvilade imorgon.

Kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0