Imorgon aker vi till Phi Phi oarna

Hej!

Idag har vi legat och solat vid havet, det ar sa varmt sa det ar svalkande att bada, och da ar vattnet anda ungefar 27 grader. Det har varit stralande sol de senaste dagarna, vilket ar jatteharligt. Vi har det sa bra har sa vi vill inte aka harifran nastan, tiden gar valdigt fort ocksa, kanns som att vi har varit har i tva dagar, men imorgon ar det bara en vecka kvar tills vi aker hem.

Imorgon ar det julafton, det ar inte nagon julkansla har, sa det blir inget direkt julfirande for oss, koper val nagon julklapp till varandra. Daremot aker vi till Phi Phi oarna imorgon bitti och stannar dar tills pa lordag. det ska tydligen vara valdigt vackert dar. Vi ska ta med snorkel och cyklop och snorkla jattemycket. For att komma dit far vi aka buss till Phuket town och darifran aker vi farja till Phi Phi.

Det kanns ganska overkligt att det ar kallt och sno i sverige nar vi har narmare 40 grader i solen, vackert vatten, fina strander och palmer, jag och Nicklas kan nastan inte fatta att det kan vara sno och kallt nagon annanstans. Vi tycker ganska synd om er som far vara i kylan nar vi har det sa har underbart.

Vi har hittat en ny favoritrestaurang som serverar bade Thailands och Indisk mat, maten ar fantastiskt god dar, och det basta av allt, de ar billigast, dar kostar det runt 400 bath for mat och dricka, pa manga andra stallen kostar det 1000 bath eller mer for oss tva.

Vi saknar var lilla voffsa valdigt mycket har, kanns tomt utan henne, se till att hon far massa julmat imorgon, och pussa henne fran oss.

Nu maste jag ga och packa for imorgon, det blir till att ga upp tidigt:)

Ni far ha en fantastisk julafton hemma sa ska vi sola for er har!

Hej Hopp

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0