Shopping

Hej!

Ikvall har vi tankt att ga till marknaden har och shoppa lite souvenirer, jag vet vad jag ska kopa till nastan alla er darhemma, men jag tanker inte saga vad, for det far bli en overraskning:)

Idag har vi legat och solat och badat, for ovanlighetens skull, haha. Men det ar valdigt skont, och det blir annu skonare nar man tanker pa hur kallt ni har det hemma i Sverige.

Vi har varit och atit pa var favoritrestaurang idag med, totalt gick allt pa 340 bath, da var det forratt, middag och tva coca color. Som sagt i borjan har gick middagarna har pa 1500 bath, valdigt stor skillnad, det var synd att vi inte hittade det har stallet fran borjan. For att fa svenska priser kan man dela bathen med 4.

Vi borjar tro att vi inte ska kunna se sverige nar vi ska hem, for att hela sverige har blivit insnoat, verkar ju snoa dar hela tiden nar man laser tidningen.

Vi sag en hund idag som gick med sin husse pa stranden och hunden bar pa en fender, (san man har pa batar) sen kastade han ivag den till hunden sa den simmade ut och hamtade den, det hade Hilda alskat, vi ar helt overtygade om att hon hade trivts mycket battre har, slippa frysa tassarna av sig och kunna jaga applen i vattnet:)

Na nu ska vi ge oss ut pa stan och njuta av varmen och shoppa lite, hoppas att ni har en bra dag darhemma!

Kram Emma och Nicklas

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0