Tiden gar fort

Hej!

Har inte hunnit skriva nagot har de sista dagarna, vi har haft fullt upp med att sola och bada, kopa sovuenirer och bara njuta.

Idag har vadret ioforsig tyvarr inte varit det basta, det har varit valdigt varmt men molningt, det borjade aven regna nu pa kvallen. Vi har gatt i ett kopcentrum som heter Jung Ceylon har i Patong och tittat idag, vi har atit pa mc donalds och atit glass, det har varit en bra dag trots molnen. vi lag faktiskt vid havet pa dagen anda eftersom det ar sa varmt har anda.

imorgon hoppas vi verkligen pa sol for da ar det sista dagen har, pa fredag gar ju planet hem igen. Vi kan verkligen inte fatta att det har gatt tva veckor, tiden har gatt sa himla fort. Vi vill tillbaka till thailand nasta vinter igen, sa nu ar det bara att borja spara igen, haha, vi far val se hur det gar med det. Men som sagt vi hade utan problem kunnat stanna tva veckor till, men vi saknar er dar hemma saklart ocksa:)

Nar vi var pa kopcentrumet idag sa upptackte vi att de hade en 4D biograf, stolarna ror sig ocksa och sa ar allt i 3D som man ser, sa det kanns som att man ar i filmen, dit ska vi ga ikvall och se en film, den ar bara 7 minuter lang, men det blir nog haftigt anda. Efter det funderar vi pa att bowla, men vi far se vad det kostar, allt ar ganska dyrt har tyvarr.

Igar var vi ute och tog en ol pa en bar har, dar traffade vi ett annat par svenskar, en kille fran sydafrika och ett gang engelsman sa vi allihopa hangde ihop hela kvallen har, det var riktigt roligt, vi har ju nastan inte varit med nagra andra manniskor sedan vi akte sa det var skoj att traffa ett storre gang och prata med. Svenskarna kom fran Orebro ocksa, sa vi ska fortsatta halla kontakten, imorgon om vadret tillater sa ska vi aven folja med dem till en strand vid Kata Beach och bada.

Nu ska vi rora oss mot bion, ska forsoka hinna skriva nagot imorgon ocksa, annars ses vi i Goteborg pa nyarsnatten:)

Ha det sa bra i kylan sa lange:)

Puss och Kram


Kommentarer
Postat av: E

2012-04-12 @ 15:42:04
Postat av: Anonym

Hej

2012-04-12 @ 15:42:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0