Tillbaka i patong

Hej!

Hoppas att ni har haft en underbar julafton hemma, vi var och kollade pa en eldshow pa den svenska baren igar, oj vad de var duktiga, man undrar verkligen hur de lyckas for att inte branna upp sitt eget har nar de kastar runt med elden. En kille dansade samtidigt som han slangde elden runt sig som i en cirkel, haftigt var det ialafall. Efter det gick vi till stranden, pa Phi Phi har de namligen massa barer och typ dansgolv langs stranden, vi traffade nagra fran Kanada och pratade med de en stund, var roligt att traffa nagra andra for en gangs skull.

Vi sov riktigt gott pa rummet som vi hyrde, for ACn som fanns dar var helt tyst, och sa hade de riktiga tacken, pa vart hotell har de en filt som ar tackt med lackan, inte alls lika mysigt som ett riktigt tacke.

Vi tog 14:30 baten tillbaka till Phuket Town, innan det sa solade vi och badade pa Phi Phi, det var extremt varmt aven idag, och stralande sol, man kunde inte ligga i solen langa stunder alls for da smalte man bort totalt. Nar vi skulle pa baten sen sa satte vi oss pa oversta dack, for darifran har man bast utsikt, men dar ligger solen pa, och vi gick pa baten 30 minuter innan avgang, vi var helt genomsvetta nar baten val akte och da hade vi anda bara badklader pa oss, eller jag och manga ovriga resenarer eftersom det var sa varmt plus att man ville passa pa att battra pa brannan, men inte Nicklas for han sager att han har brant sig och gomde sig darfor under en solhatt, skjorts, skjorta och handduk. Det syns inte att han har brant sig, och han ligger i skuggan hela tiden, nar vi kommer hem kommer nog folk tro att det var tallin och inte Thailand Nicklas har varit i, haha, lite skamt asido.

Det ar som sagt valdigt varmt har och underbart vader, de tva forsta dagarna hade vi ju bara sol pa dan och den tredje dan var det mulet mest hela dagen, men efter det har vadret vant helt och hallet, vral varmt och sol, hoppas det fortsatter sa!

Nu ikvall har vi atit Indisk mat pa var favoritrestaurang, det var valdigt gott. Vi ska snart bege oss till hotellrummet och zappa lite bland tevekanalerna, imorgon ska vi upp tidigt som vanligt for att sola och bada.  

Vi saknar Hilda sa himla mycket har, vi kommer pussa ihjal henne nar vi kommer hem.

Kram 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0